Van de de Zondagdraad van de Anpingsprovincie Co. van het Netwerkproducten, Ltd

                 Nadruk op insectnetten meer dan 20 jaar

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Anping County Sunday Wire Mesh Products CO.,LTD

Certificaat
China Anping County Sunday Wire Mesh Products CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Anping Sunday Company is onze betrouwbare leverancier in China, hebben wij meer toen 10 jaar samengewerkt. De kwaliteit is altijd de o.k. en goede dienst. Wij zijn zeer tevreden.

—— Peter

Dank aan Anping Sunday Company, mijn nieuwe tijdelijke opleverende zaken beter, zal zonder twijfel tot meer opdracht geven!

—— Louis

Ik ben online Chatten Nu

Anping County Sunday Wire Mesh Products CO.,LTD

1 2 3
Anping County Sunday Wire Mesh Products CO.,LTD Anping County Sunday Wire Mesh Products CO.,LTD Anping County Sunday Wire Mesh Products CO.,LTD
workshop Verpakking laden

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Zuidoost-Azië
Afrika
Merken : ZONDAG
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 15000000-18000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 80% - 90%

Van de de Zondagdraad van de Anpingsprovincie Co. van het Netwerkproducten, Ltd wordt gevestigd in Anping-Provincie, die „stad van serigrafie“ genoemd geworden is. Ons bedrijf is geëngageerd aan tekening geweest, lange tijd wevend, inpakkend en vervoerend allen langs. Het is de grootste fabriek in Anping die het specialiseren zich in het produceren van antiinsect met meer dan 20 jaar van ervaring oplevert. Onze producten verkopen goed aan Zuidoostaziatische landen zoals Myanmar en Thailand, evenals delen van Zuid-Amerika en Afrika.

 

Van de de Zondagdraad van de Anpingsprovincie Co. van het Netwerkproducten, Ltd hangt eerst het principe van kwaliteit en reputatie aan eerst, en produceert producten volgens klantenbehoeften. De prijs is lager bij de bron van de goederen. Er is op zijn plaats een sterk logistieksysteem, dat producten kan veilig en snel leveren. Wij hebben sterk leveringsvermogen, hebben wij meer dan 300 reeksen met diffirent types van machines voor u om geschikt levering en marktberoep te verzekeren.

Contactgegevens
Anping County Sunday Wire Mesh Products CO.,LTD

Fax: 86-318-7881818

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)